14. helmikuuta 2015

Kertakaikkisen mahtava 'Kaikki pyörii kirjastossa'!Kaikki pyörii kirjastossa -tapahtuma keräsi kaikkiaan noin 100 kävijää ja ohjelmasta nauttivat ohimennessään myös muut kirjastossa kävijät.Tapahtuma liittyi Vammaispoliittisen ohjelman toteuttamiseen ja sitä tekemässä olivat Kirjasto, Espoon vammaisneuvosto, Nuorisoyhteistyö
Seitti, Uudenmaan Lihastautiyhdistys, Uudenmaan cp yhdistys, Lyhytkasvuiset ry ja ESPIN.


ESPIN upeat naiset, Sanna ja Riikka liikuttivat yleisöä Etnobikin tahtiin. Ja koko aula oli täynnä tanssivia ihmisiä. Meno oli reipasta ja iloista - kuumakin tuli.... Monet halusivat mukaansa esitteen ESPIN salivuoroista ja Etnobik esitykselle keksittiin jo monia uusia paikkoja ja tapoja.

ESPIN upeat naiset, Sanna ja Riikka liikuttivat Etnobikin tahtiin

Etnobikin jälkeen kuulijat lumosi Lihastautiyhdistyksen bändi Rolling Apples ja upea laulaja Anna Valta. Joidenkin tuttujen kappalaiden mukana teki mieli laulaa, mutta hiljaa, ettei upea esitys menisi pilalle.
Ipad -bändi Rolling Apples ja upea laulaja Anna Valta.


Kynsistudiossa loihdittiin kivat kukkakynnet.
Nappityöpajassa tehtiin innolla nappeja mm. Kaikki pyörii kirjastossa -nappeja. Kynsistudiossa lakattiin kirkkain värein ja liimailtiin vielä tarrojakin. Ja kun tuli pikkuisen ruuhkaa, sitä purettiin yhdessä ja päällyslakkaa osasi laittaa vieruskaverikin. Aika meni mukavasti rupatellen ja lopputuloksena oli iloinen mieli ja hauskat kynnet.


Lasten satuhetket ja askartelu vetivät mukavasti pikkuväkeä ja vanhempia. Lähestyvä Ystävänpäivä sai monet innostumaan korttien askartelusta.


Askartelupajassa syntyi vaarille ystävänpäiväkortti.

Alkuun kuului pikkuisen mutinaa 'mitä noi täällä tekee' ja jotkut tarkkailivat tilannetta ovelta, ennen kuin uskaltautuivat sisälle kirjastoon... Pian kuitenkin asiaan oli jo totuttu - eli yhdessä tekeminen on asennemuokkausta parhaimmillaan. Eiköhän oteta uusiksi ensi vuonna - isommasti ja isolla porukalla!


Kiitokset kaikille toteuttajille ja kävijöille! 
Yhdessä saimme aikaiseksi mukavan ja lämminhenkisen tapahtuman! Kiitos J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti